Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassen   Så funkar det   Försäljningstips   Frågor&Svar   Produktinfo   Referenser   Kontakt   Beställ  

Sälja tandborstar, Tandborstkungen

Sälja tandborstar, referenser

Vi har haft glädjen att få samarbeta med mängder av idrottslag, föreningar och skolklasser under åren som gått. Vi har hjälpt dem med försäljning till skolresor, cuper, träningsläger, föreningsresor mm. Det som är återkommande hos alla är att de är mycket nöjda med samarbetet med oss och rekommenderar oss till andra.
Det känns naturligtvis väldigt roligt för oss eftersom vi sätter stor fokus på att ha nöjda kunder!

Nedan kan ni läsa om några av alla som vi samarbetat senaste året.

Limhamn Bunkeflo fotbollsslag pojkar 98
Tjänade 18480 kr

"Det finns hur mycket produkter som helst som föreningar och skolklasser kan sälja. När vi såg tandborstkungen tyckte vi att det fanns flera fördelar, ett känt tandborstmärke, inget bäst före datum, alla har behov av tandborstar och det ger en hel del pengar till laget. Sedan var det också ett plus att tandborstar varken väger mycket eller tar stor plats. För de allra flesta var tandborstarna väldigt lättsålda. Förutom att killarnas egna familjer behöver tandborstar var det även lättsålt till grannar och släktningar. Målet med försäljningen var att alla killar ska ha möjlighet att följa med på träningsläger och nu har vi kommit en bra bit på vägen. Allt har fungerat bra, allt från beställning, leverans, svar på frågor och betalning.

Vi skulle varmt rekommendera Tandborstkungen till andra föreningar som vill tjäna ihop extra pengar!"

Försäljning skolresa klassresa

Skolklassen SA11 på Tingsholmsgymnasiet
Tjänade 14520 kr

"Vi valde Tandborstkungen för att det verkar vara ett seriöst och bra företag som har en annorlunda produkt som inte så många andra säljer. Ett stort plus för att vi fick tandborstarna med en gång så vi inte behövde gå ut två gånger till husen, först med en katalog för att se vad de ville ha, och sedan efter leverans. Även skönt att veta att vi inte behöver lägga ut pengar själva och att vi kunde skicka tillbaka det vi inte fick sålt. Vi sålde tandborstarna till vänner och familj, men vi gick även runt och knackade dörr. Målet var att få ihop pengar till vår studentavslutning. Vi tjänade riktigt bra och är mycket nöjda med försäljningen. Bemötandet från Tandborstkungen har varit otroligt bra.

Vi är supernöjda och skulle gärna rekommendera Tandborstkungen till andra skolklasser!"

sälja skolklasser & föreningar

Partille Blåsorkester
Tjänade 8880 kr

"Vi tyckte att tandborstar verkade vara en bra och lättsåld produkt, så vi kontaktade Tandborstkungen. Det var både spännande och roligt att marknadsföra produkten och det gick väldigt lätt att sälja. Vi sålde tandborstarna var och en till nära och kära men också till allmänheten under våra konserter. Målet med vår försäljning var att tjäna in pengar så att orkestern kunde åka på en resa. Vi fick ihop det vi behövde och åkte på en orkesterfestival i Berlin. Det var mycket lyckat! Bemötandet från tandborstkungen har varit jätte bra. Kontakten har funkat utmärkt och vi är mycket nöjda!"

tjäna pengar till klasskasssan
     

Tjäna pengar till klassresa, föreningen eller laget

Tandborstkungen har sedan 2008 hjälpt skolklasser, föreningar och lag att tjäna pengar till klassresa, cuper mm. För att klassen ska kunna tjäna pengar till klasskassan finns olika typer av klassförsäljning. Att sälja tandborstar är både enkelt och roligt. För att få råd att kunna genomföra er skolresa eller ert träningsläger kontakta Tandborstkungen så hjälper vi er att tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget.


     Tjäna pengar till klasskassan
     Tjäna pengar till klassen
     Försäljning skolklasser

Kontakt

Ångbåtsvägen 7
132 46 Saltsjö-Boo
Tel: 0761-367291
E-post: info@tandborstkungen.se