Klassförsäljning skolförsäljning, sälja tandborstar
Tjäna pengar till klassen   Så funkar det   Försäljningstips   Frågor&Svar   Produktinfo   Referenser   Kontakt   Beställ  

Klassförsäljning, skolförsäljning

Klassförsäljning med tandborstar från Jordan!

När det gäller val av våra produkter är vi mycket noggranna. Vi erbjuder endast försäljning av kända varumärken med mycket hög kvalitet!

Tandborstar
Vi säljer tandborstar från det norska företaget Jordan. Jordan är ett världsledande företag när det gäller munhygienprodukter. Jordans tandborstar är moderna och av högsta kvalitet. Deras tandborstar är helt fria från BPA (Bisfenol A). BPA är en vanligt förekommande plastkemikalie som är skadlig för människan. Alla våra tandborstar har mjuka strån sk. soft. De flesta tandläkare rekommenderar att man använder soft. Alla tandborstarna kommer i blandade färger.

Tandkräm
Vi erbjuder även försäljning av tandkräm. Det är tandkrämen Acta 75ml som är en av de få Svanenmärkta tandkrämer som finns på marknaden. Exempel på ämnen som kan finnas i tandkräm är parabener, triklosan och natriumlauryl-sulfat. Triklosan är ett bakteriedödande miljögift som har hittats i reningsverk, fiskar och bröstmjölk. Parabener är vanliga konserveringsmedel men är misstänkt skadliga för miljön. Natriumlaurylsulfat är ett ämne som kan irritera slemhinnorna men som finns i de flesta vuxentandkrämer som skumbildare. I Svanenmärkt tandkräm kontrolleras att inget av dessa ämnen förekommer. Acta är en mycket omtyckt och populär tandkräm.

Plåster
Vi säljer plåster från Salvequick, ett av marknadens mest sålda. Aqua Resist är ett plastplåster som både är vatten- och smutsavvisande. Plåstret andas, har en högabsorberande sårdyna och passar utmärkt på de flesta ställen på kroppen.

3-pack Jordan Advanced Jordan Step 6-9
 
Sälja tandborstar - Tandborstkungen Sälja tandborstar - Tandborstkungen
Acta tandkräm Salvequick plåster
Acta tandkräm sälja Salvequick plåster
 
 

 

 

     

Tjäna pengar till klassen, förening eller lag

Tandborstkungen har sedan 2008 hjälpt skolklasser, föreningar och lag att tjäna pengar till klassresa, cuper mm. För att klassen ska kunna tjäna pengar till klasskassan finns olika typer av klassförsäljning. Att sälja tandborstar är både enkelt och roligt. För att få råd att kunna genomföra er skolresa eller ert träningsläger kontakta Tandborstkungen så hjälper vi er att tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget.


     Tjäna pengar till klasskassan
     Tjäna pengar till klassen
     Försäljning skolklasser
     Klassförsäljning, skolförsäljning

Kontakt

Ångbåtsvägen 7
132 46 Saltsjö-Boo
Tel: 0761-367291
E-post: info@tandborstkungen.se